Pliki do pobrania

BADANIA - PRODUKTY BEZGLUTENOWE 2016

W załącznikach do pobrania protokoły z badań produktów bezglutenowych.

Certyfikat

LICENCJA MIĘDZYNARODOWEGO PRZEKREŚLONEGO KŁOSA DO POBRANIA!

BADANIA MIKROBIOLOGICZNE 2016

Chcąc zapewnić bezpieczeństwo produktów, badamy na bieżąco lody oraz wyroby ciastkarskie z kremem nie poddanym obróbce termicznej. W załącznikach do pobrania sprawozdania z badań 2016.

BADANIA MIKROBIOLOGICZNE 2015

Chcąc zapewnić bezpieczeństwo produktów, badamy na bieżąco lody oraz wyroby ciastkarskie z kremem nie poddanym obróbce termicznej. W załącznikach do pobrania sprawozdania z badań 2015.

BADANIA MIKROBIOLOGICZNE 2014

Chcąc zapewnić bezpieczeństwo produktów, badamy na bieżąco lody oraz wyroby ciastkarskie z kremem nie poddanym obróbce termicznej. W załącznikach do pobrania sprawozdania z badań 2014.

 
Strucel z makiem

Strucel z makiem

Pączek serowe

Pączek serowe

Tort kokosowy z rumem

Tort kokosowy z rumem

Gniazdko

Gniazdko

Tort truskawkowy z musem jogurtowym

Tort truskawkowy z musem jogurtowym

Tort Kawowy

Tort Kawowy

KANAPKA CROISSANT ZBOŻOWY Z TUŃCZYKIEM

KANAPKA CROISSANT ZBOŻOWY Z TUŃCZYKIEM

Tort Oreo

Tort Oreo

Cebularze

Cebularze

Tort Owocowy

Tort Owocowy

Tort babuni

Tort babuni

Pączek z jabłkiem

Pączek z jabłkiem

Chleb moje ziarno 350g

Chleb moje ziarno 350g

Amerykanki

Amerykanki

Tort marakui i biała czekolada PREMIUM

Tort marakui i biała czekolada PREMIUM

Tort mascarpone z białą czekoladą PREMIUM

Tort mascarpone z białą czekoladą PREMIUM

Sernik

Sernik

Babka 3 w 1

Babka 3 w 1

Drożdżówki sztukowe

Drożdżówki sztukowe

Tort Michałek

Tort Michałek

Rolada cassatte

Rolada cassatte

Tort słony karmel

Tort słony karmel

Faworki cienkie

Faworki cienkie

Tort czekoladowy

Tort czekoladowy